top of page

"Game of Thrones"

Tegnet i 2016.

Jeg er, ligesom mange andre, en sucker for HBO-serien 'Game of Thrones', og det var derfor et oplagt valg, at lave en plakat dedikeret til de syv kongeriger i Westeros. Tegningen er første forsøg med en ny rund form der adskiller sig fra mine øvrige værker som alle enten fylder papiret ud eller har form som et land ("Danmark") eller en ø ("Bornholm").

Jeg har jo en fast rutine der holder mig til udelukkende at tegne bygninger, steder, konstruktioner etc. Men i dette værk har der sneget sig et enkelt levende væsen ind i form af en drage. Det kunne næsten ikke udelades :) Eneste andet levende væsen er den obligatoriske lille tændstiksmand som gemmer sig i hver af mine bytegninger (happy hunting!).

Værket indeholder alle de vigtigste og fedeste bygninger fra 'Game of Thrones'. Jeg har taget mig den kunstneriske frihed at tegne nogle af bygninger sådan som de skildres i tv-serien og andre sådan som jeg selv forestiller mig dem ud fra bøgerne. The Red Keep, The Wall, Winterfell, The Iron Bank of Braavos, House of Black and White, The Eyrie, det der mystiske/magiske træ og mange mange flere steder er inkluderet i værket.

Det har taget omtrent 52 timer at tegne "København". Værket er lavet i en A3 størrelse og jeg brugte 0,05 mm og 0,1 mm penne til motivet. Tegningen er indtil videre det bedst sælgende print udenfor Danmarks grænser.

bottom of page