top of page

"MINDEBIBLIOTEKET"

IMG_1724_edited.jpg
IMG_1717_edited.jpg
IMG_1721_edited.jpg
IMG_1722_edited.jpg
IMG_1719_edited.jpg
IMG_1720_edited.jpg

"MINDEBIBLIOTEKET" er anderkendt som et af de mest opsigtsvækkende og markante værker af Benjamin Noir. Tegningen, som er dybt personlig for kunstneren, skildrer en katalogisering og sortering af samtlige af hans minder gennem livet. Motivet indeholder over 10.000 bøger som på karakteristisk vis er tegnet i fri hånd med en 0,05mm pen på papir. Teknikken er tidskrævende og med den mikro-illustrative stil har det taget Benjamin Noir over 90 timer at færdiggøre værket. "MINDEBIBLIOTEKET" er fra 2017 og har aldrig tidligere været sat til salg. Det har indtil nu prydet kunstnerens egen private væg. På udstillinger er det netop dette værk der tiltrækker sig mest opmærksomhed fra beskuerne, da det både er en unik indgang til kunstnerens sind, og samtidig repræsenterer en nysgerrig mulighed for at konstant at gå på opdagelse i værkets mange skjulte detaljer.

Værket er en del af serien "Tiny Lines", som er Benjamin Noirs signatur-kollektion. Denne ikoniske samling indeholder de værker der var kunstnerens første gennembrudsfase. Kollektionen fremviser Benjamin Noirs tålmodige metodik og de stringente dog drømmende dogmer (som fx kun sort/hvid, frihåndstegning, gentagelser og den labyrintiske fremtoning).

"Tiny Lines"-kollektionen indeholder i alt 10 værker som spænder fra 2014 - 2023.

DETALJER

- Papir (A3) i A2-ramme (tynd sort træ) med passepartout.

- Pris er eksl. levering/fragt (forvent længere leveringstid end de 2-5 dage der er anført som standard. Store originaler som dette værk kan have op til 3 ugers leveringstid).

Dette værk er solgt

IMG_1725_edited.jpg
bottom of page